Hamilelikte Cinsel İlişki Seks Pozisyonları

Hamilelikte cinsel ilişki oldukça dikkat edilmesi gereken bir konu. Gebelikte seks nasıl olmalı, hangi durumlarda cinsellikten kaçınılmalı, ne zamana kadar cinsel ilişki serbesttir?
Hamilelikte Cinsel İlişki Pozisyonları Anne Adayının Üstte Kaldığı Cinsel Pozisyon Anne adayı partneriyle cinsel ilişkiye bu pozisyonda girebilir. Bu bebek için sakıncalı bir durum değildir. Anne adayı eşinin üst bölgesinde olduğundan dolayı doğal olarak rahat hareket edebilecektir. Vücut hareketini cinsel birleşme esnasında yönetebilir. Cinsel birleşme sırasında zorluk yaşamaz. Bu durum her iki taraf içinde zevkin doruğuna çıkılması adına büyük önem arz etmektedir. Ellerini, baba adayının diz bölümünde tutabilir. Böylelikle kadın, seks sırasında arzulamış olduğu hazza kısa süre içerisinde ulaşmış olur. Cinsel yaşamda en sık tercih edilmesi gereken pozisyonlardan birisidir. Anne adaylarının da rahat hareket edebileceği bir pozisyon olduğundan dolayı önerilmektedir

Hafif Kıvrılarak Yan Yatma Cinsel Pozisyon. Hamilelik sürecinde cinsel ilişki yaşanabilir. Fakat nasıl bir pozisyonda olduğunuz yani hamilelikte cinsel ilişki pozisyonları önemlidir. Çünkü oluşabilecek aksi durumlar hem anneye hem de bebeğe zarar verebilir. Bu pozisyonda anne adayı hafif kıvrılmaya başlar. Baba adayı ise fazla yorulmaz. Baba adayında kontrol olur. Böylelikle iki tarafta seksten büyük bir keyif almaya başlayacaktır. Bu pozisyon, hamileliğin tüm aylarını kapsıyor. Yani, kaç aylık olursanız olun gönül rahatlığınca bu pozisyonu uygulamanız mümkün olacaktır. Fakat diğer aylarda bebeğin büyümesi ile birlikte karın bölgeniz daha fazla genişleyeceğinden dolayı cinsel ilişkiyi zor duruma sürükleyebilir. Daha çok hamileliğin ilk üç ayında yapmanız sizin adınıza daha doğru bir çözüm yolu olacaktır.

Kurbağa Seks Pozisyonu Anne adaylarının çabuk yorulma ihtimali oldukça fazladır. Çünkü zaten karnında bir canlı taşımaktadır. Çabuk yoruldum diyen anne adaylarının ilişki sırasında başvuracağı pozisyonlardan birisidir diyebiliriz. Bu pozisyon, anne adayının daha fazla dinlenmesine zemin hazırlayacaktır. Kafa bölgesinin de rahat olması adına dilerseniz seks esnasında yastık kullanabilirsiniz. Çiftler arasında pozisyon planlaması mutlaka önemlidir. Çünkü gebelik döneminin riskli geçmesini önler. Hamilelikte hangi seks pozisyonları güvenli ve anne adayına da zevk aldırıyor bilinmelidir. Böylelikle seks yapmak istediğiniz an sizin için son derece güvenli olan seks pozisyonlarına başvurabilirsiniz. Bu sayede her iki tarafta seksten haz alma şansına sahip olur.



Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bbb

YENİ

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

EN YENİ ŞARKILAR VİDEOLAR

MP3

  • Artık YouTube İnstagram videolarını MP3'lere HD ses kalitesinde dönüştürebilirsiniz.
  • Bedava mp3 indir, FİLM mp3, Şarkı indir.
  • Bedava Youtube Mp3 İndir . Programsız , hızlı ve sorunsuz youtube mp3 indirme sitesi.

MP3 MUSİC

Mp3 ara Music or İndir video film tv izle MP3 Cep müzik indir ile mobil mp3 indir. Bedava mp3 indir. Bedava mp3 indir, tubidy mp3, Şarkı indir, şarkı sözleri oku , müzik dinle mobil mp3 yükle son çıkan albümleri hızlı donmadan bedava indirin.Youtube,Instagram,Facebook,Twitter gibi bir çok sosyal medya uygulamasındaki videoları indirin. Program gerektirmez! Instagram video indir. Program gerektirmez! Sadece video bağlantısını paylaşarak, instagram videolarını hızlı bir şekilde indirin. Basit ve kullanışlı. Bedava Youtube Mp3 İndir . Programsız , hızlı ve sorunsuz youtube mp3 indirme sitesi.Download high quality MP3 files with our YouTube to MP3 Converter.Download high quality MP3 files with our YouTube to MP3 Converter. Mp3 Ara Müzik Video Film İndir İzle Dinle.Canlı Tv Radyo Müzik Dinle İzle İndir. Bedava Klip İndir . Ücretsiz klip indirme sitesi . Youtube,klip,indir.Artık YouTube videolarını MP3'lere HD ses kalitesinde dönüştürebilirsiniz. Önde gelen YouTube MP3 Dönüştürücü aynı zamanda Vimeo, Dailymotion ve İnstagram gibi çeşitli video siteleri ile de uyumludur.