Hamilelikte Cinsel İlişki Seks Pozisyonları

Hamilelikte cinsel ilişki oldukça dikkat edilmesi gereken bir konu. Gebelikte seks nasıl olmalı, hangi durumlarda cinsellikten kaçınılmalı, ne zamana kadar cinsel ilişki serbesttir?
Hamilelikte Cinsel İlişki Pozisyonları Anne Adayının Üstte Kaldığı Cinsel Pozisyon Anne adayı partneriyle cinsel ilişkiye bu pozisyonda girebilir. Bu bebek için sakıncalı bir durum değildir. Anne adayı eşinin üst bölgesinde olduğundan dolayı doğal olarak rahat hareket edebilecektir. Vücut hareketini cinsel birleşme esnasında yönetebilir. Cinsel birleşme sırasında zorluk yaşamaz. Bu durum her iki taraf içinde zevkin doruğuna çıkılması adına büyük önem arz etmektedir. Ellerini, baba adayının diz bölümünde tutabilir. Böylelikle kadın, seks sırasında arzulamış olduğu hazza kısa süre içerisinde ulaşmış olur. Cinsel yaşamda en sık tercih edilmesi gereken pozisyonlardan birisidir. Anne adaylarının da rahat hareket edebileceği bir pozisyon olduğundan dolayı önerilmektedir

Hafif Kıvrılarak Yan Yatma Cinsel Pozisyon. Hamilelik sürecinde cinsel ilişki yaşanabilir. Fakat nasıl bir pozisyonda olduğunuz yani hamilelikte cinsel ilişki pozisyonları önemlidir. Çünkü oluşabilecek aksi durumlar hem anneye hem de bebeğe zarar verebilir. Bu pozisyonda anne adayı hafif kıvrılmaya başlar. Baba adayı ise fazla yorulmaz. Baba adayında kontrol olur. Böylelikle iki tarafta seksten büyük bir keyif almaya başlayacaktır. Bu pozisyon, hamileliğin tüm aylarını kapsıyor. Yani, kaç aylık olursanız olun gönül rahatlığınca bu pozisyonu uygulamanız mümkün olacaktır. Fakat diğer aylarda bebeğin büyümesi ile birlikte karın bölgeniz daha fazla genişleyeceğinden dolayı cinsel ilişkiyi zor duruma sürükleyebilir. Daha çok hamileliğin ilk üç ayında yapmanız sizin adınıza daha doğru bir çözüm yolu olacaktır.

Kurbağa Seks Pozisyonu Anne adaylarının çabuk yorulma ihtimali oldukça fazladır. Çünkü zaten karnında bir canlı taşımaktadır. Çabuk yoruldum diyen anne adaylarının ilişki sırasında başvuracağı pozisyonlardan birisidir diyebiliriz. Bu pozisyon, anne adayının daha fazla dinlenmesine zemin hazırlayacaktır. Kafa bölgesinin de rahat olması adına dilerseniz seks esnasında yastık kullanabilirsiniz. Çiftler arasında pozisyon planlaması mutlaka önemlidir. Çünkü gebelik döneminin riskli geçmesini önler. Hamilelikte hangi seks pozisyonları güvenli ve anne adayına da zevk aldırıyor bilinmelidir. Böylelikle seks yapmak istediğiniz an sizin için son derece güvenli olan seks pozisyonlarına başvurabilirsiniz. Bu sayede her iki tarafta seksten haz alma şansına sahip olur.



Share:

Erkeklerin Zevk Noktaları!

Kadınlar gibi erkeklerin de seks sırasında dokunulduğunda çok fazla zevk alacakları belli noktalar vardır. Her ne kadar başlangıçta daha aceleci görünseler de, erkekler de ön sevişmeden en az kadınlar kadar zevk alır. Eğer doğru noktalar bulunursa ve doğru hamleler yapılırsa, seksten öncesini erkekler için daha keyifli bir hale getirmek mümkün. Çünkü erkeklerin zevk noktaları bilindiği takdirde daha eğlenceli bir tecrübe sizi bekliyor demektir.
Eğer kadınlar boyunlarının öpülmesinden ve okşanmasından bu kadar hoşlanıyorsa, erkekler için de bu durum söz konusu olabilir. Bir sonraki sefere ön sevişmenin bir bölümünde partnerinizin boynuna yönelin, nefesiniz bile tüylerini diken diken etmeye yetecektir. Boyun erkeklerin zevk noktaları arasında en belirgin olanlardandır.

Saçlarının arasında gezinen parmaklarınız, saçını ufak ufak çekmeniz ve hafif baskılarla yapılan bir kafa masajı, partnerinizi rahatlatacak ve sevişmenin geri kalanı için moda sokacaktır. Perineum –cinsel organlar ve anüs arası Bu bölge aslında bir çok zevkin gizlendiği bir yer. Biraz ilgi, partnerinizin hoşuna gidecektir. Ne kadar zevk aldığını görünce şaşırabilirsiniz.

Parmaklar Bir erkeğin parmaklarıyla oynanması, bazen başka çağrışımlar yapabilir. Deneyin ve neler olacağını kendi gözlerinizle görün. Yani erkeklerin zevk noktaları sıralanırken parmakların son derece önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Penis ve Çevresi Aklında seks düşüncesi olmayan bir erkek bile penisine ya da penis bölgesine dokunularak tahrik edilebilir. Penis ve etrafındaki dokular, erkek vücudunda uyarılmaya en hazır olan bölgelerdir. Bir erkeği sekse hazırlamak ve onun seksten aldığı zevki arttırmak için penis vazgeçilmezdir. Penisin Başı Erkeğin seksten daha fazla zevk alması için cinsel organın ucu unutulmamalı. Seks sırasında peniste kan akışı hızlı olduğu için bu bölge oldukça hassas ve haz verici olur. Bu bölge son derece hassas olacağı için dokunuşların hafif olması gereklidir.

Share:

Seks Nasıl Yapılır Nedir ?

Beş duyu organı kullanılarak iki kişi tarafından , konuşma, sarılma , okşama, koklama, yalama , emme , öpme ve içeri girerek yapılan her türlü uygulamaya seks yapmak denir. Seks cinsel olarak sizi tahrik edebilecek tüm eylemlere karşılık gelmektedir. Seks, cinsel ilişkiden fazlasıdır. Öpmeyi, okşamayı ve oral seksi de kapsar. Seksi bilinçli yapmak, bir sanattır. İdeal sekste kadına da erkeğe de eşit oranda sorumluluk düşer. Zevk alma 'iyi seks'in son noktasıdır. Erkekleri neler tahrik eder? * Arzulandığını hissettiren bakışlar... * Yumuşak ve ipeksi bir ten... * Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar... * Dolgun göğüsler... * Saçını yukarıdan toplamış, güzel enseli kadınlar... * Ayak bileklerinin inceliği... * Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri..
 
 
Share:

Seks Pozisyonları - İyi Seks Nasıl Yapılır

Kadınların en çok sevdiği seks pozisyonları Partnerinizin zevkini iki katına çıkartıp, cinsel ilişkinizi doruklarda yaşamak istemez misiniz? Bu durumu gerçekleştirebilmeniz için ilk olarak partnerinizin hangi pozisyondan daha çok zevk aldığını öğrenmeniz gerekir. İşte kadınların en çok sevdiği seks pozisyonları Partnerinizi cinsel anlamda mutlu edebilmek için birazdan vereceğimiz önerilere muhakkak göz atın. Çünkü seks sırasında kadınlar bu pozisyonlara bayılıyorlar! Diğer adıyla misyoner pozisyonu olarak bilinen erkek üstte pozisyonu, kadının altta olduğu ve sırt üstü uzandığı pozisyon şeklidir. Kadınlar cinsel ilişki sırasında bu pozisyonu çok seviyor. Yüz yüze olmayı sevenler ve daha samimi olmak isteyen kadınlara göre bu poziyon oldukça keyifli oluyor. Mastery pozisyonunda erkekler ellerini arkaya atıyor, kadınlar ise ellerini partnerinin omzuna koyarak bacaklarını erkeğin beline sarıyor. Yüz yüze olabildiğiniz bu pozisyon cinsel birlikteliği daha romantik hale getiriyor.
 
 
Share:

Cinsel organı yalamak

Vajina yalamak Amın zevk noktası Klitoris yalama Müthiş bir şey, zevkten titriyorsun kasılıyorsun, bir yandan bitsin artık diyor bir yandan hiç bitmesini istemiyor. Uçuyor zevkten resmen. İlişki den Kdın çok zevk alıyor. Bittikten sonra da kuş gibi hafif hissediyor kendini uykusu geliyor. Sonrasında tabi sabaha kadar ıslanıyor, o kadar zevkten sonrada normal öyle olması. vajina yalaması ya da emmesi bi erkeğe zevk vermez, bayana zevk vermek için yapılır. Çünkü vajina girişi ve üst kısımda bulunan klitorisi yalamak, emmek çok büyük bir zevk verir kadına ve kadınn cinsel ilişkiye bu sayede hazırlanır. Çok uygulanırsa kadın orgazm olur, buna klitoral orgazm denir.


Share:

İyi öpüşmenin kuralları Öpüşmek nasıl bir duygu ?

Onunla öpüştüğünüzde nefessiz kalmasını, başını döndürmek mi istiyorsunuz? Öpüşürken yırtıcı hayvan gibi davranmamaya ve mümkün olduğunca az tükrüklü olmasına çalışın. Öpücüğünüz iki insan arasında çok özel şeyler paylaşıldığını gösteren çok sıcak, ağır ve romantik olmalı. Bayanlar ve baylar öpüşeceğiniz zaman dudaklarınızı ıslatmayın. Bu ünlü bir şarıkıcının seyirci önünde şarkı söylemeye başlamadan önce boğazını temizlemesiyle eşdeğerdir. Öpüşürken diliniz kutudan birden fırlayan kukla gibi ağzınızdan çıkmasın, ağzınızın hafif açık olması yeterli. Öpüşürken kaba konuşmalar yapmayın Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın. Öpüşürken nefes almak, kendinizi dizginlemek istediğinizde dudaklarınızı yavaşça kulak memesine doğru kaydırmak size yardımcı olacaktır. Çoğu kişi kulaklarıyla oynanmasından, kulaklarının üzerinde, kulak memesinde sıcak nefes ve dudaklardan hoşlanır. Yine çok ıslak öpmemeye, dilinizi az kullanmaya dikkat edin, kulağın içini öpmeye çalışmayın. Bu durumda partnerinizi sizi itiyorsa, bunu yapmakta ısrar etmeyin.

Share:

İlk Cinsel İlişkide Kızlık Zarı Yırtılması Bozulması Nasıl Olur?

İlk gece, gerdek gecesi, zifaf gecesi gibi isimlerle de adlandırılan ilk cinsel birleşme her iki partner için de oldukça önemlidir. Toplumumuzda cinsellik ve kızlık zarı ile ilgili anlatılan kulakdan duyma, eksik bilgiler nedeniyle ilk cinsel birliktelik her iki partner için de kabusa dönüşebilir.

Erkeğin çok aceleci davranması ve güç kullanması, kadının kızlık zarının aşırı kanayacağı ve çok canı yanacağı ile ilgili korkuları sonucu kendini aşırı kasmasıyla ilk cinsel ilişkide olumsuzluklar yaşanabilir

Her iki partnerın ilk cinsel ilişki öncesi kulakdan duyma, eksik, abartılı veya yanlış bilgiler yerine konuyla ilgili cinsel danışmanlık alması, yaşanabilecek tüm olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır.

KADIN İÇİN İLK DENEYİMİN ÖNEMİ

Bir kadın için ilk cinsel ilişki deneyimi çok önemlidir. Kadınlarda Cinsel isteksizlik, Cinsel tiksinti bozuklukları, Orgazm olamama ve Vajinismus gibi sıklıkla rastladığımız cinsel işlev bozukluklarının temelinde travmatik ilk cinsel ilişki korkusu veya deneyimi yer almaktadır.

İlk cinsel deneyime kadın açısından bakıldığında kızlık zarının anatomik bir bariyer gibi algılanması, bu yapının aşırı kanama ve ağrıya neden olabileceği kaygısı beklenen bir durumdur. Ancak hazırlıksız ve uygun olmayan koşullarda özellikle kadının bu konudaki duyarlılığını göz ardı eden bir erkek partner ile yaşanan ilk cinsel deneyimde kadında bazı kötü psikolojik etkilenmelere neden olacaktır.

İlk cinsel ilişki her zaman ağrılı mıdır?

Kadının kendini tümüyle hazır hissettiği durumlarda, uzun bir ön sevişme ile vajinal salgıların artarak kayganlığın sağlandığı, erkeğin sakin, duyarlı ve zorlayıcı hareketlerden kaçındığı durumlarda kadın kızlık zarının bozulması sırasında ağrı hissetmez veya çok az bir ağrı hissedebilir. Her iki partnerın, birliktelik sırasında cinsel hazza odaklı olması hissedilen bu ağrıyı daha da hafifletecektir.

İlk cinsel ilişkide kızlık zarı her zaman kanar mı?

Kızlık zarı ilk cinsel ilişkide her zaman kanamayabilir. Her kadında kızlık zarının yapısının farklı olmasından dolayı ilk cinsel ilişkide kızlık zarı kanama miktarı da farklı olacaktır. Esnek yapıda kızlık zarı olan kadınlarda hiç kanama olmayabilir veya çok az miktarda olabilir. Kalın ve yüksek kenarlı kızlık zarı olanlarda ise hiç ilişkiye girilemeyebilir veya zor da olsa ilişkiye girilebilirse kanama çok miktarda olabilir. Kızlık zarının yapısal farklılıkları kadar her iki partnerın ilişkiye hazır ve istekli olması da ilk cinsel ilişki de kanama miktarını etkileyecektir.

Kızlık zarı yırtılması, kanaması nasıl olur?

Kızlık zarının bütünlüğü, vajina içine penis, parmak veya yabancı cisim sokulmasıyla bozulabilir. Bu aşamada kızlık zarı birden fazla yerden yırtılıp kanamaya neden olabilir. Eğer cinsel birlikteliğe devam edilirse kızlık zarının yapısının bozulduğu yerlerden kanamalar devam edebilir. Kişiler arası kızlık zarı yapısındaki farklılıklar nedeniyle bazen kızlık zarından hiç kanama olmayabilir. Kızlık zarının çeşidi, damarsal yapısı, kalınlığı, elastikiyeti, veya ilk cinsel birlikteliğin şekli bu kanama miktarını etkiler.


Esnek yapıda kızlık zarı ilk cinsel ilişkide kanar mı?
'İlk cinsel ilişkide her kadında kızlık zarı kanayacaktır' diye bir genelleme yapılamaz. Esnek yapıda kızlık zarı, ilk cinsel birleşme sırasında genişleyerek kanama olmasına izin vermeyebilir. Bu tip kızlık zarında kılcal damarların çok ince ve az sayıda olması kanamanın çok az olmasına veya hiç olmamasına neden olabilir.

İlk cinsel ilişkide kızlık zarı patlar mı?
İlk cinsel ilişkide kızlık zarı patlamaz, 'kızlık zarının bütünlüğü bozulur'. Toplum içinde sıkça kullanılan kızlık zarı patlaması gibi kavramlar çiftlerin bilinçaltında yoğun korku ve endişe oluşmasına zemin hazırlamakta ve cinsellikle ilgili pek çok patolojik sürecin gelişimini kolaylaştırmaktadır.

İlk cinsel ilişki sonrası ne kadar kanama olur?
Kişiler arası kızlık zarı yapısındaki önemli farklılıklar kanama miktarını etkiler. Genellikle az miktarda, sürüntü şeklinde bir kanama veya bir pedi doldurmayacak miktarda olabilir. Burada ilk cinsel birlikteliğin şekli de önemlidir. Eğer eşlerin her ikisi de cinselliğe hazırsa ve uzun bir ön sevişme sonrası vajinal kayganlığın oluştuğu bir birliktelik yaşanmışsa, çok az miktarda kanama olabilir. Ancak erkek partnerin çok sabırsız ve aceleci olması durumunda kanama miktarı daha fazla olabilir. Nadiren, kalın kenarlı bir kızlık zarı yırtılmasında, kılcal damar ağzı açılabilir ve kanama durmayabilir. 'Koit yırtığı' olarak ifade edilen bu durumda cerrahi müdahale gerekebilir.

İlk cinsel ilişki sonrası kanama ne zaman durur?
İlk cinsel ilişki sonrası birkaç dakika içinde en geç yarım saat içinde durur. Ancak kanama miktarı çok fazlaysa ve belli bir süre geçmesine rağmen durmuyorsa konuyla ilgili bir jinekologa başvurmak gerekir.

Cinsel birliktelik dışında kızlık zarı nasıl bozulur?
Cinsel birliktelik dışında mastürbasyon sırasında vajina içine parmak veya sert bir cisim sokulması kızlık zarı yapısını bozabilir. Bunun dışında düşme, çarpma veya vajina bölgesine darbe almak da kızlık zarını bozabilir.

Sürtünme yoluyla birliktelik yaşanmış veya mastürbasyon sırasında vajina içine sert bir cisim veya parmak sokulmamışsa kızlık zarı yapısı bozulmaz. Ancak yine de konuyla ilgili kuşkusu olanların kızlık zarı muayenesi olarak kesin bir fikir sahibi olması onları rahatlatacaktır.

Kızlık zarı tamiri mümkün müdür?
Kızlık zarı tamiri mümkündür. Günümüzde, toplumsal baskılar nedeniyle kızlık zarı halen psikolojik önemini korumaktadır. Bu nedenden dolayı, pek çok genç kız çözüm için kadın doğum uzmanına başvurmakta ve böylece daha önce yaşadığı olayın izlerini kızlık zarı tamiri ile ortadan kaldırarak rahatlamaktadır.

Kızlık zarı tamirini hangi doktorlar yapar?
Kızlık zarı tamirini bu konuda deneyim sahibi kadın doğum uzmanları yapmaktadır.

Kaç çeşit kızlık zarı tamiri vardır?
Kızlık zarı tamiri iki şekilde yapılır. Kalıcı Kızlık Zarı Tamiri ve Geçici Kızlık Zarı Tamiri. Geçici kızlık zarı tamiri yani cinsel ilişkiden 2-6 gün önce yapılan kızlık zarı tamiri ile kızlık zarına kendiliğinden eriyebilen dikişler konarak ilişki sırasında kanama oluşturulur. Bu konuda tecrübeli bir jinekolog tarafından yapıldığı sürece %100 kanama sağlanır.

Kalıcı kızlık zarı tamiri veya Flep Yöntemi cinsel ilişkiden istenildiği zaman öncesinde yapılabilir ve sonrasında uzun süre kalıcı olma özelliği taşır. Bu yöntemde vajinadan oluşturulan doku parçası ile kızlık zarının devamlığını sağlayacak şekilde mikrocerrahi tekniklerle kızlık zarı yeniden oluşturulmaktadır. Vücut tarafından tamamen emilen çok ince dikiş materyalleri kullanılır ve böylece sonraki ilk cinsel ilişkide kızlık zarının kanaması sağlanır. Flep yöntemi ile uygun vakalarda birden çok sayıda ilişkiye girmiş bayanlarda vajina daraltma işlemi de uygulanabilmektedir.

Her iki operasyon da hastanın tercihine göre lokal veya genel anestezi uygulanabilir. Ortalama 15- 20 dakika süren işlemlerdir. Operasyon sonrasında genital bölgede hafif bir gerginlik hissi normaldir, ağrı veya acı kesinlikle hissedilmez. Operasyonun başarısında işlemi yapan jinekologun deneyimli olması kadar kişilerin bakımlarına özen göstermesinin de önemi çoktur. Yapılan işlem kesinlikle hastası ve doktoru arasında gizli kalır.

Kızlık zarı tamiri operasyonu sonrası nelere dikkat edilmeli?
Operasyon sonrası hastalar kişisel hijyenlerine dikkat etmeli, en az 2 gün su ile temas etmemeli, 2 günden sonra ayakta duş yapmalı ve genital bölgesini sürekli kuru tutmaya özen göstermelidir.

Operasyondan hemen sonra kişi aşırıya kaçmadıkça günlük aktivitelerine devam edebilir. Aynı gün içinde il dışından gelen hastalar evlerine geri dönebilirler. En az 10 gün kabız kalmamalı, bol lifli gıdalarla beslenmeli ve yara iyleşmesini hızlandırmak amacıyla protein ve vitaminden yüksek bir diyet uygulamalıdır. Kalıcı kızlık zarı dikimi uygulanan kişiler belli aralıklarla ve evlenmeden önce kontrole gelebilirler.

İlk cinsel deneyimde dikkat edilmesi gerekenler:

İlk cinsel deneyimden önce partnerların her ikisi de ilişkiye hazır olduklarını ve birbirlerine güvendiklerinin mesajını net olarak vermelidir. Daha sonraki ilişkilerin aynası olabilecek ilk ilişkide özellikle erkek partner kadının duyarlılığını önemsemeli ve anlayışlı olmalıdır. Doğası gereği kadınların cinsel ilişkiye hazır olmalarının daha uzun zaman alabileceğini göz önünde bulundurup, kadının gevşemesi ve rahatlaması için daha sabırlı olmalıdır.

Eğer kadın ilişkiye hazır olmadan cinsel birleşmeye zorlanırsa, kızlık zarı bozulması düzensiz bir şekilde olabilir ve bu durumda daha fazla kanama ve ağrı gerçekleşir.
İlk cinsel ilişkiden önce kadın ne kadar çok ilişkiye hazır ve istekli olursa, vajinal bölgede o kadar çok salgı ve ıslaklık oluşacaktır. Böylece vajinal kayganlık daha fazla olacağı için cinsel ilişkide de ağrı daha az olacaktır. İlk cinsel ilişkide ön sevişme çok önemlidir. Ön sevişme sırasında özellikle her iki partnerın birbirine dokunmaları ile haz almaya odaklanmaları gerekir.

Vajinal bölgede ıslaklığın artırılması amacıyla kayganlaştırıcı jeller veya bebe yağından faydalanabilinir. Böylece kızlık zarında olası aşırı zedelenmelerin önüne geçilebilir.
İlk cinsel deneyimde uzun bir ön sevişme sonrası vajinal kayganlığın oluşumu ile birlikte kadının kontolün kendinde olduğunu hissetmesi açısından kendisinin üstde, erkeğin altda olduğu pozisyonlar tercih edilmelidir.

Cinsellikle ilgili yeterli bilgi sahibi olmayan hatta evlenene kadar bu konuda hiç konuşmayan partnerlar ilk cinsel deneyimlerinde büyük hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar.
Daha sonraki ilişkilerinin temelini oluşturacak ilk cinsel birliktelik öncesi her kadının basit bir jinekolojik muayene olması ve kızlık zarının yapısı ile bilgi edinmesini öneririz. Ayrıca her iki patnerın kulakdan duyma, yanlış ve eksik bilgiler yerine cinsel danışmanlık almaları, ilk cinsel birliktelikde kendilerini daha rahat ve güvende hissetmelerini sağlayacaktır.


Share:

Ön sevişme nasıl yapılır?

Ön sevişme cinsel birliktelik öncesinde hem bedeninizi hem de ruhunuzu cinsel birlikteliğe hazırlamaktır. Ön sevişmenin uzun tutulması, özellikle ilk defa cinsel birliktelik yaşayacaklar için oldukça önemlidir. Cinsel birliktelik öncesinde çiftler aceleci davranmazlarsa, birbirlerini keşfetmeye ve dokunmaya zaman ayırırlarsa cinsel birliktelik hem daha keyifli hem de daha rahat gerçekleşecektir. Peki, ön sevişme nasıl yapılır? Ön sevişmeyi gerçekleştirmek için birkaç adıma uymak gerekir. Ön sevişmede uygulanması gereken adımları bilmiyorsanız eğer sizin için açıklamış olduğumuz ön sevişme adımlarını sırasıyla takip edebilirsiniz.
1.Birbirinize dokunmayla başlayın Ön sevişmeye birbirinize dokunarak başlayabilirsiniz. Böylelikle hem partnerinizin sıcaklığını hissedecek hem de birbirinizin erojen bölgelerini keşfetmiş olacaksınız. Birbirinize dokunmaya parmak uçlarınızla ve avuç içlerinizle dokunarak başlayabilirsiniz. 2.adım öpüşme Ön sevişme sırasında öpüşmek oldukça önemlidir. Öpüşürken bir takım ipuçlarına dikkat etmelisiniz. Doğru şekilde öpüştüğünüz takdirde cinsel birlikteliğiniz daha güzel ve keyifli bir şekilde gerçekleşecektir. Ancak ön sevişmede öpüşme tekniklerine de dikkat etmek gerekir. Ateşli bir öpücük cinsel birlikteliğinizi daha baştan çıkartıcı bir hale getirecektir.
Share:

bbb

YENİ

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

EN YENİ ŞARKILAR VİDEOLAR

MP3

  • Artık YouTube İnstagram videolarını MP3'lere HD ses kalitesinde dönüştürebilirsiniz.
  • Bedava mp3 indir, FİLM mp3, Şarkı indir.
  • Bedava Youtube Mp3 İndir . Programsız , hızlı ve sorunsuz youtube mp3 indirme sitesi.

MP3 MUSİC

Mp3 ara Music or İndir video film tv izle MP3 Cep müzik indir ile mobil mp3 indir. Bedava mp3 indir. Bedava mp3 indir, tubidy mp3, Şarkı indir, şarkı sözleri oku , müzik dinle mobil mp3 yükle son çıkan albümleri hızlı donmadan bedava indirin.Youtube,Instagram,Facebook,Twitter gibi bir çok sosyal medya uygulamasındaki videoları indirin. Program gerektirmez! Instagram video indir. Program gerektirmez! Sadece video bağlantısını paylaşarak, instagram videolarını hızlı bir şekilde indirin. Basit ve kullanışlı. Bedava Youtube Mp3 İndir . Programsız , hızlı ve sorunsuz youtube mp3 indirme sitesi.Download high quality MP3 files with our YouTube to MP3 Converter.Download high quality MP3 files with our YouTube to MP3 Converter. Mp3 Ara Müzik Video Film İndir İzle Dinle.Canlı Tv Radyo Müzik Dinle İzle İndir. Bedava Klip İndir . Ücretsiz klip indirme sitesi . Youtube,klip,indir.Artık YouTube videolarını MP3'lere HD ses kalitesinde dönüştürebilirsiniz. Önde gelen YouTube MP3 Dönüştürücü aynı zamanda Vimeo, Dailymotion ve İnstagram gibi çeşitli video siteleri ile de uyumludur.