Seksin bilmediğiniz faydası

Türkiye’de konuşulmaya en çok muhtaç fakat iki ucu keskin bıçak konu… İnternet çıktı çıkalı her gün milyonlarca Türk insanı arama motoruna bunu yazıyor “seks…” Bilimsel yönü, faydaları hep daha az konuşuluyor olsa da seksin ruh sağlığına, beden sağlığına, uykuya, depresyona yani neredeyse tepeden tırnağa her şeye faydası var. İşte seksin bilmediğiniz 20 faydası… Seks sevdiğiniz insanın sizi terk etme riskini düşürür. Neden mi? Çünkü seks sırasında oksitosin denilen bir hormon salgılanır ve bu hormon sadakat hormonu olarak bilinir. Ne kadar çok birlikte olursanız bu konuda deneyiminiz artar ve sevdiğinizi daha çok memnun edersiniz. Yapılan araştırmalar da ayrıca iyi seks hayatı olan çiftlerin evliliklerinin daha uzun yıllar sürdüğünü ortaya koyuyor. Cinsel birliktelik yaşarken yarım saatte 200 kalori kaybedersiniz. Normal şartlarda 200 kalori kaybetmek için 70 kilo ağırlığında 1 saat yürüyüş yapmanız gerekiyor. Zevk almanızı sağladığı gibi sizi formda tutar. Cinselliğin yaratıcı olmakla yakın ilişkisi vardır. Cinsellikte tabularınız varsa, onları yıkmalısınız. Çünkü tabular yaratıcıluğınızı da etkiliyor. Yatakta rahat olursanız, yaratıcılığınız gelişir ve her konuya farklı bakmaya başlarsınız. Seks kendinizle barışık olmanızı sağlar. Seks günün stresinden kurtulmanızı ve rahatlamanızı sağlar. Hatta stresi sizden uzak tutar. Düzenli cinsellik yaşıyorsanız kişisel bakımınıza özen göstermeye başlarsınız. Bu durum kendinizi her zaman güzel bir kadın ya da yakışıklı bir erkek olarak hissetmenizi sağlar. Seks sırasında terlediğiniz için toksinlerinizden de kurtulursunuz. iyi bir cinsel birliktelik uyku getirir. Dolayısıyla düzenli bir seks hayatı uyku düzeni sağlar ve bunun sonucunda bedeniniz dinlenir. Seks iyi gitmediği zaman, tüm ayrıntısıyla bunu biriyle paylaşmak zorunda değilsiniz. Fakat ikili ilişkilerinizde canınız ne zaman sıkkın olursa bu durumu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Böylelikle dostlarınızla aranızdaki bağ güçleşir. Seks cildi güzelleştirir. Düzenli seks birçok kadınlık hormonunu düzene soktuğu için cildi de güzelleştirir....
Share:

Web Sitesi Yıllık Değil Ömürlük 150 TL Yapıyoruz

Hazır WEB Sitesi Nasıl Yapılır ? Hazır web sitesi yapıyoruz 1000 TL falan değil 150 TL herşey dahil ömürlük yıllık falanda değil... boşuna büyük paralar ödemeyiniz... Google Destekli Web Siteniz Olsun... Siz Hayal Edin Biz Yapalım 1 Günde Hazırlayalım. 150 TL YE ömürlük webstesi. blogspot.com lu. Sizler Bize Alan Adını Nasıl Bir Site İstediniz Yazın Biz Yapalım 3 Günde Bir Web Siteniz Olsun... Web sitenizi 10 dakikada Açalım. Kendiniz kolayca yönetin. Ücretsiz Ömür Boyu Kulanın. Hazır, Hızlı Site Kurulumu 150 TL. Her Yıl Yok Alan Adı Parası, Yok ALan Parası Yok, O şu Bu Parası Ödemeyin Boşuna.. Yok Sunucu Parası, Yok Tarasım Parası Yok Sever parası Yok Girafik Parası Yok Mail, Yok Sosyal Ağ Eklentisi Parası, Yok Web ALanı parası, yok domain yok hosting boşuna paket Parası Boşuna Para Ödemeyin. blogspot.com Bir Web Siteniz Olsun ömür boyu kulanın 150 TL WEBSİTESİ Siz Hayal edin Biz Yapalım.
Share:

bbb

YENİ

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

EN YENİ ŞARKILAR VİDEOLAR

MP3

  • Artık YouTube İnstagram videolarını MP3'lere HD ses kalitesinde dönüştürebilirsiniz.
  • Bedava mp3 indir, FİLM mp3, Şarkı indir.
  • Bedava Youtube Mp3 İndir . Programsız , hızlı ve sorunsuz youtube mp3 indirme sitesi.

MP3 MUSİC

Mp3 ara Music or İndir video film tv izle MP3 Cep müzik indir ile mobil mp3 indir. Bedava mp3 indir. Bedava mp3 indir, tubidy mp3, Şarkı indir, şarkı sözleri oku , müzik dinle mobil mp3 yükle son çıkan albümleri hızlı donmadan bedava indirin.Youtube,Instagram,Facebook,Twitter gibi bir çok sosyal medya uygulamasındaki videoları indirin. Program gerektirmez! Instagram video indir. Program gerektirmez! Sadece video bağlantısını paylaşarak, instagram videolarını hızlı bir şekilde indirin. Basit ve kullanışlı. Bedava Youtube Mp3 İndir . Programsız , hızlı ve sorunsuz youtube mp3 indirme sitesi.Download high quality MP3 files with our YouTube to MP3 Converter.Download high quality MP3 files with our YouTube to MP3 Converter. Mp3 Ara Müzik Video Film İndir İzle Dinle.Canlı Tv Radyo Müzik Dinle İzle İndir. Bedava Klip İndir . Ücretsiz klip indirme sitesi . Youtube,klip,indir.Artık YouTube videolarını MP3'lere HD ses kalitesinde dönüştürebilirsiniz. Önde gelen YouTube MP3 Dönüştürücü aynı zamanda Vimeo, Dailymotion ve İnstagram gibi çeşitli video siteleri ile de uyumludur.